17 toukokuuta, 2012

Vapaapäivän kunniaksi

Pikainen piipahdus taimikaupoille. Mukaan pääsivät lännenhemlokki ja koristeomenapuu kirjailija. Lännenhemlokki pääsi pitämään seuraa kartiovalkokuusille ja samalla suojaamaan näkymää naapuriin. Kirjailijasta tulette kuulemaan kunhan hän hieman kotiutuu paremmin uuteen ympäristöönsä.

Tulppaaneja tupsahtelee sinne ja tänne! Ihanaista!

7 kommenttia:

 1. Ihanan keväistä...minä suunnistan huomenna puutarhamyymälään. Pitää yrittää pitää joku tolkku matkassa, vaikka tiedän jo etukäteen, että ihan tyhjin käsin en sieltä kuitenkaan kotiudu :)

  VastaaPoista
 2. Tolkkua on välillä hankala muistaa =). Tänään oli puutarhurit liikenteessä ja puutarhamyymälät täynnä kaikkea ihanaa. Kesäkukkia notkuvien pöytien edessä pitäisi aina yrittää muistutella itselleen että kuka ne sitten hellejakson aikana kastelee...

  VastaaPoista
 3. Voi, miten upean vihreää sinulla jo on.
  Sinulle on haaste blogissani: http://rikkaruohoelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Palaan siihen viikonlopun aikana :).

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, kyllä syksyinen sipulien piilotus palkitaan näin keväisin ruhtinaallisesti :) Jäämme odottamaan mitä taimistolta kotiutui..

  VastaaPoista
 6. Ensimmäistä kertaa vierailen. Kiva blogi ja Ihanan iloiselta näyttää tulppaanipenkkisi! Omia tulppaaneja vasta odottelen puhkeavaksi, ovat suurin osa puolivarjossa, niin eivät puhkea kukkaan aivan niin vauhdilla kuin auringossa.

  VastaaPoista
 7. Tulppaanit kyllä jaksavat aina ihastuttaa !
  Kiva kun K eksyit Blogiini :)! Varjossa tulppaaneista saakin nauttia hieman pidempään kun eivät heti pumpsahda täyteen kukkaan.

  VastaaPoista