10 heinäkuuta, 2011

Kasvimaalla


Kasvimaalla kasvetaan sulassa sovussa. Samaan penkkiin ovat päässeet maissi, auringonkukka, tupakkakukka ja alla luikertelee vielä kesäkurpitsa. Tiivistä mutta niin mukavaa.Samettikukat tässä, niillä seurana papuja ja auringonkukkia.


Kehäkukkia löytyy, itse viimevuotisista kylväytyneitä sekä tarhurin sinne tänne viskomia. Kehäkukat kuuluvat kesään!


Tässä krassi ajattelee karata käytävän puolelle. Sillä seuranaan kitukasvuisia herneitä ja ruusupapuja. Herneet eivät tänä vuonna ensimmäisellä kylvöllä onnistuneet. Toinenkaan kylvö ei asiaa auttanut, huono itävyys jätti aukkoja penkkiin. Pavut puolestaan kasvavat kohisten, tai no niin kohisten kuin tässä kuivuudessa huonolla kastelulla nyt kasvetaan...

3 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä!! Ensi vuonna minäkin teen kasvimaan. Se varmaa! En oikein ymmärrä miksi kehäkukkani tivät niin huonosti. Kehäkukkia tosiaan kuuluu olla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanni! Vaikka kasvimaa on aika pieni on siellä silti melkoisen villi tunnelma. Harmi kun kehäkukkasi eivät itäneet kunnolla. Minullakaan ei itäneet ostosiemenet, joiden piti olla vaaleanpunaisia (?). Nämä kelta-oranssit kerään aina syksyllä talteen.Ovat onneksi aika varmoja ilahduttajia.

    VastaaPoista
  3. Mahtavan villi ja rehevä tunnelma! Mulla kävi herneiden kanssa justa samoin, mutta ne muutamat, jotka itivät, ovatkin kasvaneet melko vantteriksi kompostilla terästetyssä lavassa.

    VastaaPoista