12 kesäkuuta, 2011

Kukkivaisia


 Ihanaa kun on ollut lämmintä! Tätä sitä odotettiin koko pitkä talvi kun lumia lapioitiin. Lämpö hellii sekä kukkia että puutarhuria. Tosin kukkaset alkavat jo kaipaamaan vettä, sitä taidettiin jo lupailla huomenna tulevankin. Laukkojen kukinta alkaa olla loppusuoralla. Kauniita ovat toki näinkin.


Vieressä Mooseksenpalavapensas vasta aloittelee. Myös pioni, jonka nimeä en tiedä, kukkii kauniisti. Toivottavasti tuleva sade ei aivan piiskaa näitä kaunokaisia.


Rusakko nakerteli tämän viime syksynä istuttamani Helmiorapihlajan talven aikana aivan rangaksi. Ilokseni se kuitenkin virkosi ja kukkii nyt yhden tertun voimin
Akileijoja pompsahtelee esiin sieltä ja täältä. Joka kesä eri paikoista kuin aikaisemmin. Rouvaskaaressa koreilee Miss Bateman jolle seuraa pitää Madame le Coultre (ei päätynyt nyt paparaziin zoomiin.)


Vielä kurkistus kasvihuoneelle. Siellä tilanne tällä hetkellä se että oviseinä odottaa vielä laseja ja lattia tiiliään. Tähän mennessä projektin myötä on lentänyt verta, hikeä ja kyyneliä. Lasit ovat yllättävän teräviä, onneksi olin juuri ostanut laastaripaketin kun tähän hommaan ryhdyin.

 
Mamman kultsipuppeli Elvis onneksi sentään huolehtii voikukkakasvustojen tuhoamisesta sillä aikaa kun mamma tuhertaa kasvihuoneen parissa.

2 kommenttia:

  1. Ihana Elvis!! Joko kasvihuone on valmis :) Voi miten iloinen olen, että se Helmiorapihlaja toipui! Ehdittäisiinkö pian taas näkemään, siis muuallakin kuin ruokakaupassa, hih...

    VastaaPoista
  2. Kasvihuone odottaa edelleen lattiaa. Muutenpa tuo valmis olisi =). Ehkäpä ensiviikolla saan sen nakuteltua paikoilleen. Olisi niin ihana nähdä pitkästä aikaa! Juhannus menee varmaankin mökkeillessä, mutta sitten seuraavalla viikolla, ehtisitkös piipahtaa vaikka joku ilta?

    VastaaPoista