04 kesäkuuta, 2011

Kääntyi kesäkuuksi

Esikoisen 7-v synttäreitä ollaan juhlittu pitkän kaavan mukaan ja sukulaisia sekä ystäviä on vieraillut. Kuinka aika rientääkään! Tuntuu sekä hieman haikealta että huojentavalta kun toinen on jo kohta koulutaipaleella. Haikein mielin löysäilen napanuoraa... Toisaalta taas sitä kohtaa ilolla pienen ihmisen kasvun ja huiman kehityksen.

Juhlahumussa kesä yllätti kuin varkain. Olen tuhertanut kasvihuoneen kimpussa kaiken liikenevän vapaa-ajan. Hitaasti valmistuu. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että huomenna alan laittelemaan lasitustiivisteet ja mallailemaan ensimmäisiä ruutuja paikoilleen... jännää =)! 

Syreenit ovat nyt parhaimmillaan. Tuoksu on huumaava! Kannoinkin seslongin syreenipensaan juurelle, jotta aina kun vaan malttaa, voi siinä käydä hetken nuuhkuttelemassa ja lepuuttamassa. Tulppaanit alkavat olla auttamattomasti kukintansa loppuvaiheella, mutta vielä muutama jaksaa väri-iloitella.

Jo talvella puutarhahaaveilun ollessa kuumimmillaan tein tilauksen netistä ja nyt uutena tulokkaana pihassa hehkuttelee koristeomenapuu Hopa. Kuva on tosin napattu muutama päivä sitten, joten nyt tuo loisto on jo haalennut. Mutta toivottavasti saan nauttia hänen kukinnastaan ensi keväänäkin.

Koristeomenapuu Hopa

1 kommentti:

  1. Oi onnea pikkuiselle/isolle tytölle! Hopa ei ollut turha ostos, aivan ihana on <3 Tuleeko se tuohon kohtaan? Sieltä takaa voi sitten kurkistella kasvihuonetta :)

    VastaaPoista