08 toukokuuta, 2011

Tapahtui viikonloppuna

Kasvihuoneen pystytys etenee!


Viikonloppuna sää suosi pihalla puuhastelijaa. Lauantaiaamuna starttasimme Hortensian kanssa taimistolle. Päästin siipan helpolla ja hain itse itselleni äitienpäivälahjan. Pakettiin lähti Rusokirsikka, joka tämänpäivän kunniaksi aukaisi pienet kukkansa. Sain kuin sainkin tänään kasattua kasvihuoneen seinät. Kuoppa odottelee edelleen täyttäjäänsä. Vain sorat uupuu.


Rusokirsikka
 
Lisäksi mukaan halusi terijoensalava, joka on tarkoitus istuttaa tuon ulkovaraston nurkalla sijaitsevan rytöläjän paikalle heti kun sen saan raivattua. Rytöläjä koostuu projekti-aidasta puretuista rangoista. Niistä osa on jalostumassa uusiokäyttöön kasvimaalle aidaksi ja osa päätyy saunapuiksi, heti kun saan ostettua moottorisahaan teräketjuöljyä.


MustasilmäsusannaAidalle haaveilen kiipeilemään ja ryöpsähtelemään humalaa. Ajatuksena on saada näin kasvimaalle hieman huonemaisuutta. Betonirenkaassa kasvaa raparperia ja rikkaruohoja...Toiveena olisi saada kasvihuone valmiiksi piakkoin. Porstuassa alkaa olemaan ahdasta!

5 kommenttia:

 1. Hyvähyvä, homma etenee! Ihana tuo rusokirsikka, kukatkin säilyivät :)Tuosta humala-aidanteesta tulee mahtava <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta :)! Juu hissukseen etenee =). Jospa jo viikonloppuna pääsisi sovittelemaan kehikkoa perustuksille...

  VastaaPoista
 3. Kasvihuone taitaa olla tämän vuoden villitys, kun tuntuu, että joka blogissa niitä kasataan kiivaasti :) Ihana kivipolku tuolla alempana. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Sannin blogista tupsahdin tupaasi ja kivaltahan täällä näyttää. Mukavanoloisia kivetyksiä ja keppiaidanteita sekä taimitarhoja.

  VastaaPoista
 5. Olen Tiina pistänyt saman merkille. Tosi monella on pystytykset meneillään =). Kiva nähdä millaisia ideoita puutarhailijat keksivätkään kasvareihinsa.

  Kiva kun Jori tupsahdit kyläilemään!

  VastaaPoista