21 toukokuuta, 2011

Tänään


 • Herkuteltiin ensimmäisellä raparperipiirakalla
 • Aitaprojekti jatkui onnistuneesti. Melkein valmista!
 • Askartelin kasvihuoneen parissa. Kohta kasassa!
 • Pesin ensimmäiset matot. Varma kesän merkki :).
 • Ihasteltu tulppaaneja, joita aukeaa päivä päivältä enemmän.


Huomenna suunnitelmissa
 • leikata nurmikko (siis voikukka/leinikki viherkenttäni...) ensimmäisen kerran.
 • Yrittää muistaa ottaa matot sisään...maanantaille on luvattu vesisadetta.
 • Perehtyä kaivopumpun saloihin ja yrittää vaihtaa talvella rikki mennyt mäntä.

 

6 kommenttia:

 1. Aah, ihana tuo vartettu pikkupuu, mikä se on?

  VastaaPoista
 2. Jännityksellä seuraan kasvihuoneesi valmistumista. Oman pystytys alkaa heinäkuussa. Voikukat ovat ovelia, ne lakoavat kun kuulevat ruoholeikkurin äänen :)

  VastaaPoista
 3. Aijai miten ihanan näköistä! Ruusumanteli ja ihkut tulppaanit! Meillä on muuten nyt riippukeinu asennettuna, koskas tulet kiikuttelemaan :)

  VastaaPoista
 4. Maria, tuo pikkupuu on tosiaan ruusumanteli. Istutin sen viime kesänä, joten olen nyt seurannut jännittyneenä sen ensimmäistä kukintaa.

  Kiva, kun olet Nettimartta käynyt kurkkimassa kasvarin valmistumista :)! Odottelen täällä lisää soraa, jotta saisin kuopan täyteen... Runko alkaapi olla pystyssä.

  Oi ihanaa Hortensia! Kävin heti kuolaamassa siellä nettisivuilla niitä keinuja...sellainen täytyy joskus hommata. Täytyy käydä ensin teillä koekiikuttelemassa :).

  VastaaPoista
 5. Upea tunnelma tuossa ylimmässä kuvassa. Oi kuinka ruusumantelisi kukkii. Meillä oli tuollainen edellisessa puutarhassa, muttei oikein kestänyt talvia. Miten olet saanut hänet selviämään talvesta toiseen?

  VastaaPoista
 6. Jori, Vaikka viime talvi olik aika raju täällä etelässäkin selvisi pikkupuu elossa. Heitin ympärille verkon, ettei pupujussit pistele puuta poskeensa ja kasasin juurelle mojovan kerroksen puista pudonneita lehtiä. On tuossa hieman "kohopenkissä", joten varmaankin sen takia selvisikin täällä meidän savipellossa.

  VastaaPoista