01 toukokuuta, 2011

Projekti KasvihuoneVappu on kulunut rattoisasti ulkoilun merkeissä. Sääkin on suosinut, kun hikikään ei räntäsateessa ja tuulessa ehtinyt tulemaan. Lauantaina päästiin hyvään vauhtiin ja saatiin kuoppa valmiiksi. (Taustalla siintää myös Projekti Aita, joka pitäisi saattaa joskus loppuun...)

Kuopan pohjalle laitettiin suodatinkangasta, salaojaputki ja kärrättiin kaksi tonnia sepeliä.

Sunnuntaina päästiin jo voiton puolelle, kun saatiin mallattua perustuksia paikalleen ja tehtyä valut kuivumaan.  

Uskaltaisikohan nuo puiden jänissuojat jo ottaa pois?
Ehkäpä noille ristiturville kelpaisi jo voikukkien puputtaminen, niitä kun meillä riittäisi.

3 kommenttia:

 1. Vautsi, olette jo hyvällä mallilla! Meillä on tuo kuoppa suodatinkankaineen, salaojaputkineen ja sepeleineen. Valamme sokkelin ja teemme vanhoista tiilistä kolmikerroksisen muurin ja ne tiiletkin odottavat vielä noutoa! Mutta eiköhän mekin päästä ennen kesäkuuta pystytyspuuhiin ;)

  Mutta eikös tunnu mahtavalta, kun haave vihdoin konkretisoituu!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :) Hirmuisen urakan olette tehneet!! Otin verkot pois puista kolme viikkoa sitten eikä ole pupuja näkynyt enää jee jee, ota vaan verkot pois.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa Maria tukevalta nuo teidän perustukset! Ja tiilimuuri tuo siihen huoneeseen mukavasti rosoa ja korkeutta lisää. Tulee varmasti ihana! On tosiaan mahtavaa kun pitkäaikainen haave alkaa nytkonkretisoitumaan. Lisäksi vihdoinkin löysin haaveilemani purkutiilet sinne kasvarin pohjalle. Oi onnea!

  Hortensia, tervetuloa vaikkapa joku ilta iltalenkin merkeissä tekemään pihakierrosta? Ehkäpä uskallan myös sitten pupuverkot poistaa.

  VastaaPoista