26 helmikuuta, 2011

Uusi startti

Aikaa on vierähtänyt sitten viimeisestä päivityksestä!

Innostuin kurkkimaan mitä tänne blokiloiseen on joskus tullut ylös laiteltua. Ja ajattelin josko nyt yrittäisi jatkaa siitä mihin on edellisellä kerralla jäänyt. Uusia hankintoja on tullut pihaan tehtyä, joten niistä varmastikin myöhemmin lisää asiaa tulee.

Tilanne puutarhassa on aikasta lohduton! Lunta on ihan älyttömästi ja se ei varmasti sula pois sitten ennen juhannusta... Sipulikukat uinuvat tuolla metrisen hangen alla *huokaus*. Niitä tuli taas upoteltua multiin ihan mukavasti, mutta tavoilleni uskollisena en taaskaan kirjoitanut ylös mitä ja minne... säilyypähän jännitys sitten keväällä kun seuraillaan mitä mistäkin pilkistää =)!

(Kuva ei ole oma...tuollaisista kynsistä vain haaveilen. Kuva lainattu internetin vapaasti käytettävien kuvien sivuilta)

Siemenpusseja olen rapistellut iltaisin, mutta en ihan vielä niitä kyllä kylvämään pysty. Muuten ollaan ihmeissään taas huhtikuun lopussa että mihin kaikkialle ne ihanat multapotit saadaankaan mahtumaan. Vasta maaliskuun puolenvälin jälkeen olen antanut itselle luvan multapussiin tarttua! Tänään kyllä sain hieman mullan kanssa sipistellä, kun annoin talvilevosta kaivetuille pelakuille hieman tuoretta multaa purkkien pinnalle. Ne raukat joutuivat sinnittelemään pimeässä autotallissa koko pitkän talven, ennenkuin kannoin ne pari viikkoa sitten sisälle. Ovat aika raaskileita, mutta kyllä ne siitä taas ponnistavat kesäksi uuteen loistoon!

Kauppareissulta tarttui eilen mukaan muutama uusi viherkasvi; muratteja x 2 ja kaunis vaaleanpunainen "nopsis"-orkidea eli perhoskämmekkä. Muratti on ihanaa, mutta yleensäkin olen niin huithapeli kastelija, että lehdet on rullalla ennenkuin muistan ressuille vettä antaa. Toivotaan että nyt olisin hieman muistavaisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti